NIEUWS

GRATIS GLAZEN GEBRUIKEN
Voor hele grote feesten heeft De Wijnzolder nu grote hoeveelheden glazen ter beschikking.
We beschikken nu over telkens 400 stuks wijn- en schuimwijnglazen, die we gratis uitlenen aan wie wijn aankoopt bij De Wijnzolder.
Het wijnaanbod van De Wijnzolder bevat ook een uitgebreid gamma aan zeer betaalbare wijnen en start bij prijzen van 4,85 euro/fles, BTW inclusief.
Ongeopende flessen nemen we met de glimlach terug.


WIN EEN WIJNKOELKAST (ER ZIJN ER 4!)

Wie vanaf nu tot het einde van het jaar op bezoek komt in de Wijnzolderwinkel en er voor 25 euro of meer koopt, maakt kans op een mooie prijs. Op de laatste dag van ons jubileumjaar geven we vier wijnkoelkasten (foto) cadeau aan evenveel klanten die in november of december langskwamen.
Er is voor de viering van tien jaar Wijnzolder al het ganse jaar heel wat weggegeven. Eerst was er de verkiezing van de Wijnzolderproever 2018 met mooie prijzen, nadien kregen klanten flessen Bandol of Zuid-Afrikaanse wijn cadeau en nog steeds verloten we maandelijks een magnumfles Barolo. Met het einde van het feestjaar in zicht, trekken we nog eens alle registers open. We geven immers vier wijnkoelkasten cadeau, geschikt om telkens 18 flessen in te koelen. U kan zelf bepalen op welke temperatuur u uw wijn wenst te proeven, want de kast koelt tussen 11 en 18 graden. Met andere woorden: zowel ideaal om witte wijn koel te houden als om rode wijn op de ideale drinktemperatuur te brengen.
Deelnemen is makkelijk. Wie tijdens de maanden november en december wijn koopt, krijgt per 25 euro een lot. Op 31 december – net voor we zelf de voetjes onder de feesttafel schuiven – trekt een onschuldige hand uit de stapel loten vier gelukkigen. Die worden persoonlijk verwittigd en we verwachten hen om samen hun koelkast te komen oppikken.
Maar er is nog méér. Al het hele jaar loopt onze magnum-Barolo-wedstrijd. Elke maand geven we een magnumfles van de wereldberoemde wijn weg en dat blijft ook zo in november en december. Op het einde van beide maanden trekken we uit de stapel loten ook nog eens twee winnaars van zo’n topfles met een waarde van 60 euro.
Er zijn van die mensen die alle geluk van de wereld hebben in het spel. Die gaan we toch een heel klein beetje tegenwerken. Als je de chance hebt die in het Vlaams gekoppeld wordt aan het platte woord voor een publieke vrouw, kan je in het beste geval vier koelkasten en twee magnumflessen Barolo winnen. Met permissie, maar daar gaan we een stokje voor steken. Met andere woorden: één keer uit de lotjestrommel komen is het maximale geluk dat we u gunnen…


WIN IN 2018 ELKE MAAND EEN MAGNUM BAROLO

Een heel jaar lang krijgt u per aankoopschijf van 25 euro in de Wijnzolderwinkel een Barolo-ticket. U vult daarop uw gegevens in en dropt de tickets in een urne. Elke maand trekken we een winnaar, die gratis een magnumfles (1,5 liter, waarde om en bij de 60 euro) Barolo 2012 van het domein Barale Fratelli ontvangt. Winnaars worden persoonlijk verwittigd.

 

PETER VAN HOECKE IS WIJNZOLDERPROEVER 2018
Maldegemnaar Peter Van Hoecke won op vrijdag 16 februari de titel van Wijnzolderproever 2018. De wedstrijd werd door uw dienaar georganiseerd ter gelegenheid van de viering van tien jaar Wijnzolder.  Twintig kandidaten (foto) mochten vrijdagavond afzakken naar Sint-Laureins. Zij waren willekeurig geloot uit de meer dan tachtig kandidaat-deelnemers die zich ingeschreven hadden. De twintig ondergingen een hele reeks proef- en ruiktesten in een uitgebreide blindproeverij. Deelnemers moesten onder meer een klassechampagne onderscheiden van een eenvoudige schuimwijn, ruiken en proeven of een wijn al dan niet op eiken vaten was gerijpt, de geur van pompelmoes, honing en peper herkennen in een geurflesje, enzovoort.
Alle deelnemers gingen naar huis met een fles rode klassewijn van 30 euro en ingenieus systeem om etiketten van wijnflessen af te halen en te bewaren. Voor de vier besten van de groep was er nog een speciale prijs. Frederik Deleu uit Sint-Laureins, Reinhart De Coster uit Watervliet, Peter Van Hoecke uit Maldegem en Tommy Vermeersch uit Waarschoot mogen volgend seizoen gratis de volledige Tour de France-cursus volgen op De Wijnzolder. Peter Van Hoecke kreeg als ultieme winnaar bovenop nog een magnumfles Barolo.
Onder de kandidaat-deelnemers die vrijdag niet naar de Wijnzolder mochten komen, werden ook nog eens zes magnumflessen Barolo verloot ter waarde van elk zestig euro. Die flessen gaan naar Bart Van Bouchaute uit Lembeke, Chris Verstraete uit Waarschoot, Jean Petit uit Maldegem, Lorenzo De Pauw uit Eeklo, Veronique Van Vooren uit Eeklo en Piet Lammertyn uit Adegem.

1
 

Privacyverklaring - INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF