Tien jaar WijnzolderKnipsel 10
ALLE ACTIES EN ACTIVITEITEN OP EEN RIJ!

WIN IN 2018 ELKE MAAND EEN MAGNUM BAROLO
Een heel jaar lang krijgt u per aankoopschijf van 25 euro in de Wijnzolderwinkel een Barolo-ticket. U vult daarop uw gegevens in en dropt de tickets in een urne. Elke maand trekken we een winnaar, die gratis een magnumfles (1,5 liter, waarde om en bij de 60 euro) Barolo 2012 van het domein Barale Fratelli ontvangt. Winnaars worden persoonlijk verwittigd.

 

PETER VAN HOECKE IS WIJNZOLDERPROEVER 2018
Maldegemnaar Peter Van Hoecke won op vrijdag 16 februari de titel van Wijnzolderproever 2018. De wedstrijd werd door uw dienaar georganiseerd ter gelegenheid van de viering van tien jaar Wijnzolder.  Twintig kandidaten (foto) mochten vrijdagavond afzakken naar Sint-Laureins. Zij waren willekeurig geloot uit de meer dan tachtig kandidaat-deelnemers die zich ingeschreven hadden. De twintig ondergingen een hele reeks proef- en ruiktesten in een uitgebreide blindproeverij. Deelnemers moesten onder meer een klassechampagne onderscheiden van een eenvoudige schuimwijn, ruiken en proeven of een wijn al dan niet op eiken vaten was gerijpt, de geur van pompelmoes, honing en peper herkennen in een geurflesje, enzovoort.
Alle deelnemers gingen naar huis met een fles rode klassewijn van 30 euro en ingenieus systeem om etiketten van wijnflessen af te halen en te bewaren. Voor de vier besten van de groep was er nog een speciale prijs. Frederik Deleu uit Sint-Laureins, Reinhart De Coster uit Watervliet, Peter Van Hoecke uit Maldegem en Tommy Vermeersch uit Waarschoot mogen volgend seizoen gratis de volledige Tour de France-cursus volgen op De Wijnzolder. Peter Van Hoecke kreeg als ultieme winnaar bovenop nog een magnumfles Barolo.
Onder de kandidaat-deelnemers die vrijdag niet naar de Wijnzolder mochten komen, werden ook nog eens zes magnumflessen Barolo verloot ter waarde van elk zestig euro. Die flessen gaan naar Bart Van Bouchaute uit Lembeke, Chris Verstraete uit Waarschoot, Jean Petit uit Maldegem, Lorenzo De Pauw uit Eeklo, Veronique Van Vooren uit Eeklo en Piet Lammertyn uit Adegem.

1
 

Privacyverklaring - INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF