Wie wordt de Wijnzolderproever van 2018?

In 2018 bestaat De Wijnzolder 10 jaar.
We vieren dat onder meer met een wedstrijd waaraan iedereen kan deelnemen. En je hoeft echt geen wijnkenner te zijn om te kunnen winnen. Iedereen die beschikt over een goed functionerend smaak- en reukzintuig kan meedingen naar een prijzenpot van 3.000 euro.

Schrijf je in tot en met 9 februari 2018 via onderstaand formulier.
Uit alle aanmeldingen trekken we 20 mensen die aan de wedstrijd kunnen deelnemen.
Die vindt plaats op De Wijnzolder op vrijdagavond 16 februari.
Je hebt absoluut geen uitgebreide theoretische wijnkennis nodig om deel te nemen!

Wat valt er te winnen?

Van de 20 geselecteerden…
… nemen de beste 4 in het seizoen 2018-2019 gratis deel aan de wijncursus ‘Tour de France’ (tien avonden, waarde: 300 euro)
… ontvangen de beste 15 een pakket ‘Mémoire d’un vin’. Dat is een persoonlijk verzamelalbum waar u uw mooiste wijnherinneringen in bijhoudt (waarde: 40 euro)
… krijgt iedereen een fles Château Jean-Pierre Gaussen 2006, AOP Bandol (waarde: 30 euro)
… krijgt de absolute winnaar nog een magnumfles Barolo (waarde: 60 euro)

Iedereen die zich inschrijft (dus ook wie niet geselecteerd wordt voor de wedstrijd zelf)…
… maakt kans op een magnumfles Barolo 2012 van het huis Barale Fratelli (waarde: 60 euro – we verloten er zes)
… ontvangt via e-mail een elektronische waardebon van 10 euro, geldig bij aankoop van minstens 100 euro wijn in de Wijnzolderwinkel


Inschrijven?

Uw naam

Uw adres

Uw telefoonnummer

Uw e-mail

Ik ben ouder dan 16 jaar

Ik verklaar dat ik het wedstrijdreglement begrijp en aanvaard.

Ik schrijf me in op de nieuwsbrief van De WijnzolderIk wens de nieuwsbrief van De Wijnzolder niet te ontvangen

 

 

Wedstrijdreglement:

  1. Deze wedstrijd wordt georganiseerd door De Wijnzolder, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is in de Rommelsweg 79 in Sint-Laureins, hierna genoemd ‘de organisator’.
  2. Iedere meerderjarige kan deelnemen aan deze wedstrijd. De deelname is volledig gratis.
  3. Kunnen niet aan deze wedstrijd deelnemen: familieleden van de organisator tot in de eerste graad.
  4. Inschrijven voor de wedstrijd kan tot en met vrijdag 9 februari. Op zaterdag 10 februari worden de geselecteerde deelnemers aan de wedstrijd verwittigd via e-mail.
  5. De organisator trekt willekeurig 20 namen uit alle geïnteresseerden die zich inschrijven. Enkel deze 20 kandidaten kunnen effectief aan de wedstrijd deelnemen.
  6. De wedstrijd vindt plaats op vrijdagavond 16 februari 2018. Wie zich inschrijft geeft daarmee aan dat hij/zij aanwezig kan zijn op De Wijnzolder, Rommelsweg 79, 9980 Sint-Laureins op de avond van de wedstrijd.
  7. De wedstrijd bestaat uit een aantal praktische proeven die verband houden met het ruiken en proeven van wijn. De deelnemers zijn er zich van bewust dat ze rekening dienen te houden met de wetgeving wat betreft alcoholgebruik en wegverkeer. Ze verklaren uitdrukkelijk dat ze deze wetgeving zullen opvolgen en indien nodig gebruik zullen maken van de spuwbakken die voorhanden zijn. De organisator van de wedstrijd kan in geen geval aansprakelijk gesteld worden voor de gevolgen van het eventuele feit dat een deelnemer zich niet aan de geldende alcoholwetgeving houdt.
  8. De organisator van de wedstrijd beoordeelt de antwoorden en stelt een volgorde op van winnaars. Over de uitslag van de wedstrijd wordt niet gecorrespondeerd. De organisator beslist autonoom over de winnaars. Er is geen beroep mogelijk tegen zijn beslissing.
  9. De winnaars worden binnen de week na de wedstrijd gecontacteerd om hun prijs af te halen.
  10. Alle deelnemers en winnaars gaan ermee akkoord dat er tijdens de wedstrijd foto’s en/of bewegende beelden opgenomen worden, die eventueel nadien kunnen gebruikt worden voor publicitaire doeleinden.
Privacyverklaring - INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF